1. Gratis huisontruiming / woningontruiming
Wij ruimen uw huis / woning gratis leeg als de waarde van uw inboedel gelijk is met de door ons gemaakte kosten, deze mogelijkheid is de meest voorkomende boedel ontruiming. Omdat wij alle spullen zelf weer verkopen in onze kringloopwinkel worden er geen kosten aan u doorberekend in tegenstelling tot betalende ontruimers.

2. Wij betalen U ( contant ) geld voor huisontruimingen / woningontruimingen
Wij betalen U ( contant ) geld als de waarde van uw inboedel hoger is met de door ons gemaakte kosten. Heeft u waardevolle spullen welke u niet gratis wilt weggeven dan kunt u deze ook direct verkopen tegen contante betaling aan Kringloopwinkel Drenthen alvorens u een afspraak heeft gemaakt.

3. Niet gratis huis ontruiming / woning ontruiming

Wij ruimen uw huis / woning niet gratis leeg als de waarde van uw boedel lager is met de door ons gemaakt kosten, deze mogelijkheid is de minst voorkomende inboedel ontruiming. Omdat wij alle spullen zelf weer verkopen in onze kringloopwinkel zullen de kosten die u moet betalen een stuk lager uitvallen in tegenstelling tot betalende ontruimers.

4. Complete huis ontruimingen / woning ontruimingen van A t/m Z

Kringloopwinkel Drenthen verzorgt ook complete huis / woningontruiming van A t/m Z, alles wat u wenst zoals: het verwijderen van vloerbedekking, het leegruimen van uw huis / woning en bezemschoon opgeleverd, het uitvoeren van kleine reparaties b.v. het dichtmaken van gaatjes in muren enzovoort.

5. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken